Popular Post

Christmas Trees Made From Bottles

Christmas Trees Made From Bottles

Christmas Trees Made From Bottles

Christmas Trees Made From Bottles

Christmas Trees Made From Bottles

Christmas Trees Made From Bottles
Christmas Trees Made From Bottles

A Gentlemen's Duel

Si ca sa ne mai invioram, iata ca cei de la Blur, ne incanta din nou cu o animatie 3d, de aceasta data, cu o tema clasica, si anume disputa a 2 gentlemani pentru o tanara domnisoara.
click pe imagine pentru a accesa situl BLUR
Animatia, foarte bine realizata, reuseste sa fie o satira la vechile si noile povesti de dragoste (dar hai sa nu dau nici un spoiler), ci va las sa savurati animatia, care fara indoiala, este cel putin la nivelul celor de la Pixar.



Oare asta e un easter egg de la Blur sau sunt doar eu un pervers care s-a jucat in photoshop.

Summitu asta ma scoate din minti!


Sunt mahnit si am o stare naspa. Motivul? Summit-ul NATO din capitala noastra.
Aseara am plecat de la birou pe la 21.30 seara. Fiind tarziu si ramanand ultimul la birou, nu am mai plecat ca de obicei cu masina, cu colegii mei, ci am luat-o pe jos catre Piata Romana. La numai 50m de firma, uitandu-ma in pamant vad pe jos sange, sange scuipat probabil, insa mult si vascos. Initial am vrut sa ma mint si sa cred ca era ketchup, insa vrand sa ignor si sa merg mai departe, am dat de alta baltuta de sange, si apoi de alta, si alta, si tot asa cred ca am numarat vreo 7-8 astfel de baltute. Fireste ca mintea a inceput sa imi zboare, sa ma gandesc la tot felul de scenarii, sa imi creasca pulsul, si sa dezvolt o mica paranoia. Toate astea s-au sfarsit scurt in momentul in care a trecut in viteza pe langa mine un skateboard-er si m-am speriat cumplit (mai ales ca ascultam si muzica la casti), iar momentul a fost foarte din scurt.
In acel moment am decis ca trebuie sa iau o gura de aer, sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la sangele vazut si toate scenariile. In momentul in care am ajuns la intersectia Dacia cu Dorobanti, si asteptam verdele, m-am uitat in jur si cred ca am vazut in total peste 20 de politisti si jandarmi.Ati zice "asta e un lucru bun, politie inseamna siguranta".
Oare? Da' de unde! Pentru toata lumea, politie si jandarmerie, zilele astea inseamna: abuz, opresie, siguranta demnitarilor si a presedintilor, nu a populatiei.
In momentul in care am ajuns in Baneasa, si m-am dat jos din autobuz, am vazut poate mai multa politie si jandarmi, insa de aceasta data, cei de aici, pareau mai duri, mai in alerta, mai suparati. Mi-am vazut de drum, incercand sa sfidez cu privirea orice "organ", doar-doar s-or lega de mine, macar sa ma legitimeze, (nu de alta, dar aveam chef sa ma iau la hartza, mai ales ca aveam si buletinul la mine, care certifica ca stau in zona.). Inainte de intersectia Bucuresti-Ploiesti, am observat un abuz, un jandarm care il orise pe un pusti emo, si care ii rasturnase toata geanta in brate, doar-doar o gasi la el niste C4 sau macar un cocktail-molotov, dintr-un pet de burn si un servetel igenic.
Toata scarba ce mi-au provocat-o acesti oameni, se datoreaza faptului, ca nu inteleg de ce eu, ca simplu cetatean, trebuie sa ma simt intr-o atmosfera atat de apasatoare, o atmosfera de razboi chiar, sau daca e prea mult spus, atunci o atmosfera de regim dictatorial militar.

O atmosfera similara cu cea din "1984" sau atmosfera in care scenaristii Half Life 2, ne pozitioneaza chiar la inceputul jocului, atunci cand Freeman intra in City 17, si are primul contact cu opresiile combine-soldiers-ilor.



Ma rog, m-am cam departat de la subiect, insa asta e, ma simt naspa, si abia astept sa scap week-end-ul asta de toata tampenia asta care se numeste: Summit si Bucuresti protejat de "teroristi".

Sleeping on duty

Sleeping on duty

Sleeping on duty

Sleeping on duty

Sleeping on duty

Sleeping on duty

Sleeping on duty

again issue Bush vs Putin

Adica .... chiar si asa .. tot o panarama mi se pare :))

Putin vs Bush

Avem aici "cei mai puternici oameni de pe Pamant" (asa cum le place celor din presa sa sublineze, cel putin zilele astea), mi se pare absolut magnific contrastul intre cei 2 lideri mondiali Vladimir Putin si George W. Bush.
As supune la vot, pentru a vedea parerea celor de varsta mea, spuneti-mi voi, vazand aceste 2 personaje, daca nu se potrivesc cei doi, cu tara pe care fiecare o reprezinta.
Parerea mea: Bush o caterinca mondiala fara indoiala, Putin poate cea mai reprezentativa figura prezidentiala rusa, un tzar modern, un Ivan cel Groaznic al zilelor noastre.
In orice caz, noi gazduind aceste somitati (unii mai mult, altii mai putin), o sa avem parte de trei zile de cosmar, mi-am dat seama de asta venind azi spre lucru, a fost poate pentru prima oara cand am simtit o atmosfera "orwelliana" in Bucuresti, atata securitate, atata ordine, numa nu ni se zicea sa mergem in sir indian pe strada ca in rest ...
Ajungand la intersectia Bucuresti-Ploiesti - Bvd. Aerogarii, am avut de asteptat pentru a traversa aproximativ 3-4 minute, timp in care am avut timp sa numar 3 sniperi, vreo 12 politisti, si SPP-isti o groaza. aaaa si am vazut si un d'ala cu casca in ureche si cu privire "scanner"...ce fatza scarbita putea sa aiba.. dar hai ca ma departez de la subiect..
Sunt scarbit de faptul ca jegosii s-au mobilizat abia cu ocazia summit-ului Nato sa vopseasca garduri, borduri si alte lucruri normale care trebuiau sa se intample fara sa vina altii sa ne vada..
Concluzia mea .. acest summit este o parada a puterii, o demonstratie de "cat de gros mi-e lantul meu de presedinte" si "cat de prosti sunteti voi .. astia ... astia care ne-ati ales".
Bine ati venit dragi presedinti, simtiti-va ca acasa, bucurati-va de tot ceea ce s-a organizat pentru voi.. Basescu ne-a bagat pe toti la cutie si noi stam ca loazele si zicem ... "moaa, ce tare ..au venit cei mai puternici oameni din lume la noi, in sfarsit Romania inseamna ceva."
Summit rapid va doresc! (sa scapam odata de nebunia asta)

Gogol Bordello - Super Taranta


Pentru cei care nu au ascultat inca cel mai recent album Gogol Bordello - Super Taranta, si de ce nu si pentru cei care l-au ascultat, iata videoclipul Wonderlust King, ce-a de-a doua piesa de pe album, din punctul meu de vedere, absolut dementiala.



Abia astept urmatorul lor concert in Romania, iar pentru cei care nu i-au vazut in concert, crede-ti-ma ca e musai sa vezi macar odata in viata Gogol Bordello...show-ul este la el acasa atunci cand se dezlantuie ei pe scena.

Iata si un interviu cu Eugene Hütz, dupa un concert, ceea ce m-a uimit insa fiind faptul ca printre trupele sale preferate se numara si .... Einstürzende Neubauten !




Archive - Fuck you


Cineva mi-a dat odata o piesa si mi-a zis: "piesa asta imi place foarte mult, nu iti e adresata tie, ascult-o doar.." De atunci aceasta piesa a ramas printre preferatele mele.
Archive - Fuck you

si iata si versurile, care sunt foarte inspirate:
There’s a look on your face I would like to knock out
See the sin in your grin and the shape of your mouth
All I want is to see you in terrible pain
Though we won’t ever meet I remember your name
Can’t believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I can think of a nice thing to say
But I don’t think I can so fuck you anyway
You are scum, you are scum and I hope that you know
That the cracks in your smile are beginning to show
Now the world needs to see that it’s time you should go
There’s no light in your eyes and your brain is too slow
Can’t believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I can think of a nice thing to say
But I don’t think I can, so fuck you anyway
Bet you sleep like a child with your thumb in your mouth
I could creep up beside put a gun in your mouth
Makes me sick when I hear all the shit that you say
So much crap coming out it must take you all day
There’s a space kept in hell with your name on the seat
With a spike in the chair just to make it complete
When you look at yourself do you see what I see
If you do why the fuck are you looking at me

Why the fuck why the fuck are you looking at me

There’s a time for us all and I think yours has been
Can you please hurry up cos I find you obscene
We can’t wait for the day that you’re never around
When that face isn’t here and you rot underground
Can’t believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I can think of a nice thing to say
But I don’t think I can so fuck you anyway

So fuck you anyway.

Iar de se intreaba cineva: "da' ce ai? esti fuct up sau ceva de genul asta?" - raspunsul meu este calr: "Nu! am vrut sa postez doar ca sa scap de postul cu Cat-a-pult de pe main page, nu de alta dar torsul matzei aleia ma scotea din minti!!!" :P

Ninja Guard Duty & Ignis Solus

Filmulet in genul celor de pe litfusefilms (incercati Ignis Solus), fanii Half Life 2 o sa il guste in special :P

De fapt, hai ca am gasit si Ignis Solus :D

"Ignis Solus is latin, and roughly translates to "burn alone." It is a bit of an experiment in improvised machinima, and as far as we can tell, also constitutes the first piece of Team Fortress Two machinima not created by Valve. " litefusefilms
Ignis Solus este filmuletul meu preferat, facut pe baza personajului Pyro din Team Fortress 2. Poate cel mai simpatic personaj din acest minunat joc oferit de Valve.

Joecartoon rules!

Pentru cei ce nu il stiu pe joecartoon, trebuie sa il cunoasca musai.
Din punctul meu de vedere e unul din taticii flash-ului, alaturi de David Firth (cel mai ciudat caracter, ajutat in animatiile lui de muzica celor de la Boards of Canada) - personal recomand Salad Fingers. Dar pana atunci delectati-va cu umorul lui joecaroon:

See more like this on kontraband.com

Drunk Driver -GAME-

Si cum e si mesajul in NFS CARBON "Always drive safe, ware your seat-belt, and stay on the road" asa va urez si voua ... dar pana una alta incercati sa va puneti in postura soferului beat :P

Cat-a-pult -GAME-

Pentru cei ce vor sa se mai destinda - incercati CAT-A-PULT (warning! sadistic content)

God of War: Chains of Olympus

De curand am terminat un joc pe PSP-ul meu. Pot sa spun ca este din punctul meu de vedere cel mai bun joc de PSP jucat pana acum. Un game-paly excelent, o grafica impecabila, soundtrack foarte pe subiect si antrenant, scene si miscari absolut mahnifice. Initial am crezut ca este un joc asemanator cu Prince of Persia - Warrior Within, dar oricine va face un singur nivel in God of War: Chains of Olympus isi va da seama ca God of War este net superior din toate punctele de vedere. O scurta descriere a jocului si un filmulet gasit pe youtube cred ca va vor convinge.


"God of War: Chains of Olympus is a hack and slash, action-adventure game developed by Ready At Dawn exclusively for the Sony PlayStation Portable. The game is the third title of the God of War video game series and is a prequel set ten years before the original God of War. The game was released on March 4, 2008 in North America.
The gameplay of "Several" is similar to its predecessors; it is a third-person action adventure game that focuses on gruesome and violent enemy death scenes and protracted boss fights. Also familiar to the series are box-based puzzles and the quick time events (QTE) that the player can execute to display a close up kill of the enemy. There are fewer tightrope walking sequences in the game that was prominent in previous games of the series.

Kratos still collects red orbs to power up his weapons and abilities. He also collects Gorgon eyeballs to increase his health and Phoenix feathers to increase his magic. The game's controls remain mostly unchanged but because of the PSP's reduced amount of buttons the game uses both shoulder buttons and the analog stick in order to dodge.

God of War's weapons include Kratos's trademark Blades of Chaos, the weapon that was given to Kratos by Ares when Kratos agreed to serve him and the Gauntlet of Zeus, a magical gauntlet that allows Kratos to unleash devastating punches on his opponents. There is also a Sun Shield that Kratos picks that allows him to block most attacks, parry an attack that stun the opponent and also deflect projectiles back at enemies. Kratos also acquires magical spells throughout the game that helps him deal with the amount of enemies he faces. This includes the Efreet spell, which knocks out all nearby enemies, the Light of Dawn, which allows the player to throw balls of light, and Charon's Wrath, which can inflict damage on several enemies." - wikipedia


Clowns ... I hate them so much

Va plac clown-ii?

Mda ... nici mie.
Mi se par cele mai creepy personaje, in orice context.
Cu fata aia a lor, mereu vesela, dar care este de fapt un machiaj sub care nu stii ce se ascunde...


Deja e 1 aprilie ... pacalicii sau clownii au o zi dedicata lor
.. hmm
.. si e azi.
:|

Pai ce sa zic ... aveti grija sa nu va intalniti cu un c l o w n !

Vincent - Tim Burton



Vincent Malloy is seven years old
He’s always polite and does what he’s told
For a boy his age, he’s considerate and nice
But he wants to be just like Vincent Price

He doesn’t mind living with his sister, dog and cats
Though he’d rather share a home with spiders and bats
There he could reflect on the horrors he’s invented
And wander dark hallways, alone and tormented

Vincent is nice when his aunt comes to see him
But imagines dipping her in wax for his wax museum

He likes to experiment on his dog Abercrombie
In the hopes of creating a horrible zombie
So he and his horrible zombie dog
Could go searching for victims in the London fog

His thoughts, though, aren’t only of ghoulish crimes
He likes to paint and read to pass some of the times
While other kids read books like Go, Jane, Go!
Vincent’s favourite author is Edgar Allen Poe

One night, while reading a gruesome tale
He read a passage that made him turn pale

Such horrible news he could not survive
For his beautiful wife had been buried alive!
He dug out her grave to make sure she was dead
Unaware that her grave was his mother’s flower bed

His mother sent Vincent off to his room
He knew he’d been banished to the tower of doom
Where he was sentenced to spend the rest of his life
Alone with the portrait of his beautiful wife

While alone and insane encased in his tomb
Vincent’s mother burst suddenly into the room
She said: “If you want to, you can go out and play
It’s sunny outside, and a beautiful day”

Vincent tried to talk, but he just couldn’t speak
The years of isolation had made him quite weak
So he took out some paper and scrawled with a pen:
“I am possessed by this house, and can never leave it again”
His mother said: “You’re not possessed, and you’re not almost dead
These games that you play are all in your head
You’re not Vincent Price, you’re Vincent Malloy
You’re not tormented or insane, you’re just a young boy
You’re seven years old and you are my son
I want you to get outside and have some real fun.

”Her anger now spent, she walked out through the hall
And while Vincent backed slowly against the wall
The room started to swell, to shiver and creak
His horrid insanity had reached its peak

He saw Abercrombie, his zombie slave
And heard his wife call from beyond the grave
She spoke from her coffin and made ghoulish demands
While, through cracking walls, reached skeleton hands

Every horror in his life that had crept through his dreams
Swept his mad laughter to terrified screams!
To escape the madness, he reached for the door
But fell limp and lifeless down on the floor

His voice was soft and very slow
As he quoted The Raven from Edgar Allen Poe:
“and my soul from out that shadow

that lies floating on the floor

shall be lifted?

Nevermore…”

Povestea carlibuciului


Clasa a XI-a, vacanta de vara, daca stau bine sa imi amintesc era vara lui 2000, aveam 17 minunati de ani. Eram licean, la Liceul de Arta din Suceava, insa fiind vara eram acasa in Radauti. Tanar rebel, metalist, bautor de meserie, noah ca tot tanarul nelinistit :P.
Vara, impreuna cu prietenii, aveam doua preocupari... hai trei.
Ne plimbam cu bitzele (bicicletele), mergeam la baie (in lunca) si pescuiam sau beam.
Intr-una din zilele verii, ne-am intalnit cativa prieteni "la statuie" (in parcul din Radauti la statuia ecvestra a l
ui Bogdan I - Intemeietorul) - cartierul nostru general, si discutia generala era: "ce facem azi?".
Era vineri, o zii toropita de soarele darnic, noi pe biciclete si morti dupa o baie buna.
Raspunsul a venit repede "hai la Satu Mare la locul nostru de baie, cu bitzele, o pescuiala, o bauta..."
Satu Mare este un sat din judetul Suceava, la 15km de Radauti, cam 2h de mers cu bicicleta lejer, unde aveam noi un loc de baie genial, cu o salcie aplecata deasupra raului Suceava, de unde se putea sari in apa, apa care in locul ala avea intre 2.5m - 3m, (depinzand de momentele verii), sau se putea pescui direct din salcie, la umbra frunzelor. Zis si facut.
Ne-am dus fiecare la casele noastre, sa mai adunam oameni, sa luam mancare, cor
turi, undite, bautura... O sa fac o mica paranteza ca sa se lege in final povestirea mea.


mica paranteza: [cam de cand ma stiu, la mana am avut un ceas, nu ca as fi obsedat de timp, dar intotdeauna am considerat ca e bine sa stiu cat e ceasul, asadar un ceas, ori ceasul de pe mobil, cert e ca trebuia sa am eu un ceas. In acea perioada, mobilul meu era o caramida, deci nu avea sens sa il car dupa mine - hai sa fim sinceri, acum 8 ani telefoanele mobile, nu erau mobile, erau celulare :)), ceas la mana nu mai aveam (se rupsese o curea), asa ca in copilaria mea imi luasem un Tamagotchi din bazar care avea si ceas. Tamagotchi - erau acele jucarioare, sub forma de breloc, in care trebuia sa ai grija de animalutul tau virtual, si care avea si functie de ceas. Deci, eu aveam un Tamagotchi, pe care il atarnasem la gaica de la blugi, chiar langa catarama curelei.]

Buun... si mi-am luat eu toate cele, si hop pe bicicleta, si m-am dus spre statuie. Acolo ne-am adunat o gasca de vreo 8 si hai cu totii la baie la Satu Mare.
Dupa vreo 2 ore de mers cu bicicleta prin arsita, am ajuns in sfarsit la locul de baie.
Bucurie imensa! Toata lumea a luat bagajele in spate, inclusiv bicicletele si am trecut raul pe partea cealalta, partea cu salcia noastra. Odata ajunsi, am legat bicicletele, am pus cortul, si dupa atata drum si arsita am zis sa desfacem rucsacii, si sa scoatem fiecare ce a adus. Toate astea ca sa "ne dam" la sticla de apa, sau suc pe care o avea primul ce o va scoate.

Deci..tineti minte da? - 8 oameni!

Am desfacut toti rucsacii si am gasit urmatoarele: bere - vin - vodca - barabule (cartofi) - conserve - paine - vodca - vin - vodca -vin - vodca. !!!! Buun..apa ..ioc ...suc ..ioc!
Cel mai apropiat magazin de locul de baie era pe o raza de 10 km, si fireste ca dupa drum, arsita, nimanui nu-i ardea sa se suie iar pe bicicleta sa ia niste apa sau suc.

Ok! si asa au ramas lucrurile. Va dati seama de circumstante - apa curgatoare = sete - arsita=sete - asa ca ne-am pus noi frumusel pe baut alcoale.
Baie, pescuiala, bautura, pescuiala, baie, bautura, bautura, bautura... fireste ca am ajuns "muci", unii mai mult, altii mai putin. Ei bine eu - mai mult.

Se inserase bine, o pusesem de un foc, eu eram prastie, si la un momentdat eu am tipat ca vreau sa fac baie, asa ca impreuna cu Adi si Luci, ne-am bagat in apa rece de seara sa facem o ultima baie, in luna carese oglindea asa frumos in raul Suceava. Ma rog, a fost fain, asta ca imi amintesc, dar dupa ce am iesit din apa, m-am pus la foc si am inceput sa dardai, ceea ce i-a determinat pe prietenii mei sa ma roage sa ma imbrac, "sa nu racesc dracu".

Zis si facut: M-am ridicat in picioare, insa cand m-am aplecat sa iau blugii de jos, directia a fost iarba, si aia a ramas, la fel cum am ramas si eu infipt in cap.

De aici ceea ce va spun, nu sunt amintirile mele (pana aici a fost), de aici va povestesc ce mi-au povestit ai mei prieteni.


Am fost ridicat de jos, tinut in picoare, Lucian a pus blugii pe pamant si a zis: "Hai Dan, e simplu! Tu doar bagi picioarele si noi tragem pantalonii pe tine!", la care eu, intr-un moment "de luciditate" am zis: "Pot si singur!", si baietii crezandu-ma m-au lasat, moment in care eu mi-am stabilit din nou reperul, insa tinta a fost aceeasi, iarba-capul, si din nou infipt.
Ridicat din nou, pozitionat de data asta in blugi, baietii au reusit sa mii traga pana la genunchi, punct din care am zis: "Pot si singur!". Fiind lasat din nou, mai cu clatineala, mai cu ameteala, am reusit sa mii trag pana sus.
Punctul doi: incheierea pantalonilor.
Pentru un om in stare de ebrietate acest lucru poate fi unul greu, poate chiar imposibil. Dar nu si pentru mine! Eu mi-am inceiat capsele pana la ultima, ramanand ultimul element: CUREAUA!
Am luat cureaua, am bagat-o in catarama...(gestul barbatului dupa ce baga cureaua in catarama e uneori acela de a trage puternic in dreapta), lucru pe care l-am facut si eu numai ca in loc sa apuc de curea si sa trag de ea, am apucat de Tamagotchi, am tras tare si l-am azvarlit in dreapta in iarba! :|

Aici a venit momentul de luciditate, de panica, de "vai ceasul meu", si atunci m-am aruncat si eu in directia in care am aruncat Tamagotchi-ul si am inceput sa il caut cu disperare.

Prietenii vazandu-ma si nestiind de unde atata panica si disperare, m-au intrebat ce caut. La care raspunsul a venit promt:
"Unde mi-e cârlibuciul, nu-mi gasesc cârlibuciul!!!" "ce?" "ce e ala?" "Cârlibuciul ... nu-mi gasesc carlibuciul!" [de la betie, limba fiind-u-mi atat de impleticita, vrand sa zic Tamagotchi, nu-mi iesea din gura decat cuvantul "cârlibuci"]
A doua zi dimineata, m-am trezit in cort, m-am ridicat mahmur, am iesit in holul cortului, si vazand o mare boratura am strigat: "Uaaaai! Cine a borat aici? ...miash.."
la care din departare, din salcie se aud voci: "Uaaai Cârlibuuuuci!", "ce faci Cârlibuuuci! te-ai trezit!" eu ma uit in stanga, ma uit in dreapta mea...nimeni in cort.. zic: "ce Cârlibuuuci uai?"
"...tu ma ..tu esti cârlibuci"
De atunci prietenii cei mai apropiati, si toti cei care au fost prezenti la nasterea Carlibuci-ului asa imi zic - carlibuci.

Prostie si haz de prostie

Numai in tarisoara noastra draga se putea realiza asa un interviu. Duamne.. astia nu mai au subiecte, dar din cate vad nici demnitate de dau asa panarame pe post. Suntem pierduti, dragi romani, iata cu ce ne hranesc astia la televizor:



Nu ne ramane decat sa radem :))

Older Work

Older Work

Older Work

Older Work

Older Work

Older Work

Older Work

Older Work


out of the office reply


Dragii mei, intrucat zilele de summit nato (ma scuzati ca nu scriu cu majuscule, da' sincer nu prea imi pasa) o sa fie un cosmar pentru bucuresteni, si cum se apropie si ziua mea, si nu prea am de gand sa stau pe la birou in zilele alea, iata un template de mail pentru colegi (poate va e de ajutor in vreun fel):

Diãr coligs,

Tumorãu ai uil bi in holidei, sãu ail ud nat bi in ofis .
If iu uant tu contact mi pliz ruait mi tu zã falouing imeil adres:


http://au.f613.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=nuraspund@latelefon.ro>
nuraspund@latelefon.ro;

http://au.f613.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=nuam@semnal.ro
nuam@semnal.ro;

http://au.f613.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=mailasati-ma@inpace.ro>
mailasati-ma@inpace.ro;

http://au.f613.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=ba@damaleshi.ro>
ba@damaleshi.ro

http://au.f613.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=ocupat@mereu.ro>
ocupat@mereu.ro;

http://au.f613.mail.yahoo.com/ym/Compose?To=cespagatu@meu.ro>
cespagatu@meu.ro,

latheral thinking


Latheral thinking!
Luati o foaie de hartie, uitati-va cu atentie si faceti testul urmator
(english only):
________________________________

man
1. ------------
board
________________________________

stand
2. ------------
i
________________________________

3. /r/e/a/d/i/n/g/
________________________________

4. r


road

a

d
________________________________

5. cycle cycle cycle
________________________________

0

6. ------------

M.D.

Ph.D.
________________________________

knee

7. ------------

light
________________________________

ground

8. -----------------------------

feet feet feet feet feet feet

________________________________

9. he's X himself
________________________________

10. ecnalg
________________________________

11. death ..... life
________________________________

12. THINK
________________________________

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....
________________________________


Answers:

01. man overboard
02. I understand
03. reading between the lines
04. cross road
05. tricycle
06. two degrees below zero
07. neon light (knee-on-light)
08. six feet underground
09. he's by himself
10. backward glance
11. life after death
12. think big !!
13. long time no 'C' (see)