Popular Post

implozie


Cateodata iti vine sa tipi, sa rupi carnea de pe tine, sa te lovesti cu o viteza imensa de pamant ... unii si reusesc. Eu am toate starile astea acum, s-au adunat si imi place sa cred ca dupa ce voi fi terminat ceea ce am de scris o sa ma simt mult mai bine, desi sunt convins ca nu va fi asa. O implozie .. mi se pare atat de anapoda, sa vrei sa aiba totul loc in interiorul tau in loc sa lasi sa iasa totul la iveala .. insa ce ar fi daca toti am exploda? Ar fi o mare mizerie, si lumea deja este asa .. asa ca nu am sa contribui ci imi voi asigura o cat mai agonica i m p l o z i e.O sa se linisteasca apele..sunt convins.

ma duc sa fumez o tigara...

Final Fantasy VII - Crisis Core [ PSP ]

Numele meu este Zack 1st class SOLDIER in Shinra, level 23 (deocamdata) - asta in Final Fantasy VII - Crisis Core jocul pentru PSP ca in realitate stiti si voi ca sunt Dan :P
Zo.. pentu cei care au in posesia lor un PSP este musai sa jucati Final Fantasy VII - Crisis Core si God of War - Chains of Olympus.
Actiunea in Final Fantasy VII - Crisis Core si o preceda pe cea din filmul de lung metraj Final Fantasy VII - Advent Children (link catre imdb al filmului), care personal mi-a placut foarte mult, il recomand tuturor fanilor manga si al CGI-ului.Asadar acest joc imi umple timpul liber de mai bine de o luna si il consider o reusita a anului 2008 pentru jocurile de PSP.
Deci daca aveti ocazia puneti mana pe el si incercati-l ;) , nu o sa regretati..ci dimpotriva s-ar putea sa imi multumiti :D.

iso hunt bolnav din nou

se pare ca isohunt s-a imbolnavit din nou... sa speram ca vechiul nostru prieten se va face bine.. pana una alta iata ce mesaj ne-a lasat:

"isoHunt is Sick!

Everyone wants a piece of isoHunt. Ya, all the good torrents you can get. Do a search and all the torrents are neatly presented with cute little dropdown details in an animated, expanding box. But does anyone care about our feelings? Ever since me and my brothers are born in Chinese factories, we've done nothing but to slice and dice your search requests, look them up in databases and indexes, and spit out pretty HTML pages. It's a boring and thankless job. Your relentless search queries have overworked us and now Bob is sick. He won't cough up data anymore, I'm not sure why. I'm sure the engineers are on their way to fix him up, but won't you stop hitting the Refresh button so often? You know, I like the attention that we are getting now, but somehow I think you care more about those pretty HTML pages we normally hand out than about us. Oh well, I suppose that's why we were created, our meaning of life being serving data and cruching numbers. But just remember us once in a while ok? Us magical fairies who finds what you seek? We should be back in action soon. Until then, I heard the guys at Google does a pretty good job with searching for stuff too (not as good as us, of course). If you are here to search for the meaning of life, the universe and everything however, we'll need a much much larger upgrade to calculate that. You'll have to come back in at least a few million years and try again. Sincerely, Your faithful web serving minions"

Fa-te bine BOB!

wii


uuiii ... am primit consola Wii cadou de ziua mea! MULTUMESC prieteni :D
Sunt fascinat de ceea ce poate sa faca aceasta consola.

"Wii este o consolă de jocuri, cea de-a cincea produsă de Nintendo, care a intrat la vânzare pe 19 noiembrie 2006 în SUA. A sosit ulterior în Japonia pe 2 decembrie, iar în Europa a ajuns şase zile mai târziu. Lansarea consolei Wii s-a dovedit un succes comercial atât în SUA, cât şi în Japonia şi Europa. Consola nu este la fel de puternică ca Xbox 360 şi PlayStation 3, competitorii săi, însă este mai ieftină și are un sistem de control inovator. Pe 12 septembrie 2007, Financial Times a anunțat că Wii a devenit cea mai vândută consolă din generația curentă.Wii Remote (poreclit şi "Wiimote") este controller-ul consolei Wii. Are formă de telecomandă, şi este dotat cu senzori de mişcare. Cu Wii Remote jucătorul poate să controleze personajul unui joc prin miscarea controller-ului.
Mai mulţi utilizatori s-au plâns deja de faptul că Wii Remote are o coardă de ataşare foarte subţire care se poate rupe în timpul jocului. Drept urmare, controllerul zboară prin încăpere şi nu de puţine ori se opreşte direct în ecranul televizorului. Nintendo consideră că nu există nicio problemă, dar a schimbat coarda de atașare cu diametrul de 0,6 mm cu una mai rezistentă cu diametrul de 1 mm. În același timp, Nintendo trimite gratuit o coardă de atașare nouă orcui dorește să o schimbe pe cea veche." wikipedia
Mie personal nu mi s-a intamplat inca sa imi zboare telecomanda, insa nu-s departe deoarece unele jocuri sunt abuziv de interactive :))

Deocamdata am 3 jocuri dintre care Rayman Raving Rabbids si NFS Pro Street le-am primit de la colegii mei de la BDR, care mi-le-au facut cadou tot de ziua mea.







Rayman Raving Rabbits.gif

Crocodile Food

Crocodile Food

Crocodile Food

una bucata Dan tuns


unii m-ar putea intreba "ce ti-a trecut prin cap?", si ca raspuns as putea spune: foarfeca :P
mda..m-am tuns, ei las ca creste el la loc...pana una alta tre sa ud fapta cu o bere..se baga cineva?

iPod Forever

 iPod Forever

...in curand


Aveam in plan sa postez despre cel mai frumos week-end petrecut ever. Petrecere surpriza de ziua mea, toate faine si frumoase, insa din pacate mi s-au rasturnat corabiile si nu pot sa scriu asa cum voiam.. astept .. o sa treaca, si va veni si postul .. si poze .. nah.