Popular Post

You never know what you will find

ce si de unde sa NU mai comandam.. azi VILLA RODIZIO

_________________________________________________________

Astazi la noi in firma s-a comandat "mancare exotica", pentru ca asa s-a format obiceiul aici, ca in fiecare vineri sa se comande ceva de mancare, de la unul din restaurantele care ofera mancare din bucataria internationala. Cu japonezii, libanezii a fost bine, cu indienii asa si asa, la fel si cu chinezii ... azi insa: mancare mexicana. Cine sa fie? Cine sa fie? Hai sa comandam de la VILLA RODIZIO. Si ia sa vedem ce ni s-a dat (printre altele):

Sa fie oare o galetusa de smantana? A comandat cineva smantana?


Ei bine nu! Nu a comandat nimeni smantana, cel putin nu asa multa. Insa SURPRIZA! In "maiastra" galetusa se afla:
Sopa Castellana
Sopa cu jamon si corizon
Soup with hamon and chorizo


Am putea sa zicem "hai ca n-au avut in ce sa puna saracii.."... bine bine, insa inauntru ... jale .. o supa care arata dupa cum se vede (si rece pe deasupra), ceea ce nu va doresc si voua! Aceasta supa i s-a intamplat lui Sorin, asa ca el s-a lecuit cu exotismele.. baietii astia de la VILLA RODIZIO s-au ales cu o reclamatie la OPC, insa din pacate acest lucru dupa cum zicea si Sorin (Art Directorul nostru), nu va face decat sa ii aduca unui inspector OPC 1000 RON in buzunar, si baietii astia sa continuie sa livreze la fraieri supe de alaltaieri, aruncate in scarba in galetusa lu' mamaie, sau in cel mai fericit caz ... galetusa din care s-a luat ultima lingura de smantana... Parerea mea e ca astia de la VILLA RODIZIO nu ar trebui sa scape asa usor, motiv pentru care s-a intamplat si acest post al meu. Inchei prin a va lasa in compania cepei ce pluteste meticulos pe langa cheagurile de grasime din galetusa de smantana, in care se afla o veritabila SOPA CASTELLANA a celor de la VILLA RODIZIO.



_________________________________________________________

Silviu Munteanu spunea: "a se adauga si restaurantul Manolo de langa ProTV care isi agreseaza clientii si vorbesc ca pe Matasari"

_________________________________________________________

Thursday Orchid Day


yesterday .. thursday .. orchid .. day

Rainy wednesday

Rain

I opened my eyes
And looked up at the rain,
And it dripped in my head
And flowed into my brain,
And all that I hear as I lie in my bed
Is the slishity-slosh of the rain in my head.

I step very softly,
I walk very slow,
I can't do a handstand--
I might overflow,
So pardon the wild crazy thing I just said--
I'm just not the same since there's rain in my head.

Shel Silverstein

Matrix - Moldavian dubbing



MATRIX - Moldavian dubbing

cazul "lingura"


Ion si Morphic la curve

Helicopter shark



revenire in forta: DOMNUL S

Azi am avut o mare bucurie. Dupa o absenta de aproape 2 saptamani, Silviu Munteanu (realizatorul SONIC TEMPLE - la Activ FM si VELVET NIGHTS - la Radio Alternativ), se intoarce in forta pe blogul sau, cu o cronica absolut minunata la BESTFEST 2008. Pentru mine a fost o lectura minunata, sustinuta de o cafea si o tigara, (mai ales ca nu am ajuns anul acesta la fest, desi as fi vrut tare mult sa vad unchiesu si judas), ceea ce va doresc si voua. Asadar va invit pe blogul lui Silviu, sa ne bucuram de revenirea lui.
domnul S - blog Silviu Munteanu

ARTMANIA Festival - Sibiu 2008

TIAMAT

LACRIMOSA

LEAVE'S EYES

ATROCITY
________________________________________________________

Pregatirile pentru ARTMANIA FESTIVAL 2008, care va avea loc pe 18 si 19 iulie, la Sibiu, au intrat pe ultima suta de metri.

Pana la festival mai sunt doar trei zile, asa ca fanii trupelor Tiamat, Lacrimosa si Gamma Ray, care sunt nerabdatori sa isi intalneasca idolii au doar motive de bucurie, mai ales ca aceste trei formatii vor canta cate o ora si jumatate fiecare!

Agua de Annique, Leaves Eyes si Atrocity vor canta cate o ora fiecare, iar Negura Bunget 40 de minute. Restul formatiilor romanesti vor sustine concerte de cate jumatate de ora.
O alta veste buna pentru public este ca accesul in Pavilionul 2007 va fi permis cu orice tip de aparatura foto, inclusiv profesionala!
Cei care se grabesc inca mai pot gasi bilete pentru ARTMANIA Festival 2008 in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.

PROGRAM ARTMANIA Festival 2008

VINERI 18 iulie, 2008

Frozen Dusk - 15.30
Sincarnate – 16.15
Bucium – 17.00
Agua de Annique - 18.00
Tiamat – 19.30
Lacrimosa – 21.30

SAMBATA 19 iulie, 2008

Nexus – 16.00
Avatar – 16.45
Negura Bunget – 17.30
Leaves Eyes – 18.40
Atrocity – 20.00
Gamma Ray – 21.30
________________________________________________________

detalii pe artmaniafestival.ro
________________________________________________________

Tuesday - Hot and Sensual








munca de seara


Iata-ma asadar, dragi prieteni, la munca la ora 20.50, calare pe doua calculatoare (pe unul instalez Vista, iar celalalt e al meu), si stau cu morcovu cat casa, ca tre sa ajung totusi si acasa, pentru ca Goldie trebuie hranita. Totusi ma tin de promisiune si am sa repar un calculator pe care tot eu cu manuta mea am reusit sa il "bulesc". Maine va fi o alta zi, o zi in care vor merge ca unse cele doua calculatoare, si o zi in care o sa reintru in normal... pana atunci ma gandeam ca ar fi fain sa pot face switch de monitoare (fizic), la fel cum face si vista cu combinatia WIN+Tab (switch windows)... ma rog asta fiind o glumita, asa mai de IT-ist :P. Hai sa aveti o seara buna, si eu sa imi vad catzaua hranita!


Believe it or not